ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ “CAFE PIPE” ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ…

«Café pipe» θα λέγεται η καφετέρια που αναμένεται να ανοίξει στη Γενεύη ένας Ελβετός, όπου όπως αναφέρει ο ίδιος,  η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, γι’ αυτό και σκέφθηκε να δώσει στους άρρενες πελάτες του την ευκαιρία να αφυπνίσουν, στο μαγαζί του, ταυτόχρονα  το σώμα και το πνεύμα τους.

Σύμφωνα με τον Μπράντλει, όπως είναι το ψευδώνυμο του, ο στόχος του είναι να ανοίξει μία καφετέρια όπου εκεί ο ανδρικός πληθυσμός θα μπορεί να απολαμβάνει τον καφέ του παράλληλα όμως και τον στοματικό έρωτα .

Μάλιστα, την κυρία θα την έχει επιλέξει ο ίδιος ο πελάτης μέσω Ipad.

«Πίνοντας καφέ, οι πελάτες μας θα μπορεί να απολαμβάνουν την περιποίηση μιας κυρίας την οποία έχουν οι ίδιοι επιλέξει στο Ipad. Δεν θα σερβίρουμε αλκοόλ αλλά μόνο καφέ» επισημαίνει.

Επίσης, υποστηρίζει ότι μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι άνδρες είναι πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην εργασία τους όταν έχουν ικανοποιηθεί σεξουαλικά το πρωί» υποστηρίζει».

Το κόστος που θα πληρώνει ο πελάτης θα ανέρχεται σε 65 ελβετικά φράγκα.

Τέλος, σύμφωνα με το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό “Closer” , ο τολμηρός Ελβετός έχει ήδη ζητήσει άδεια για την λειτουργία του “Cafe pipe” και αναμένει το πράσινο φως από τις αρχές της Γενεύης.

parapolitika.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ