ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Τις τελικές αποφάσεις του για το σχήμα των αντιδημάρχων με το οποίο θα συνεχίσει αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα μετά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου στη δημοτική του ομάδα ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος αναμένεται να κάνει επίσημες ανακοινώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αύριο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Το ανακάτεμα της  τράπουλας θα αφορά 3 ή 4 πρόσωπα αλλά και πολλές δομικές αλλαγές αφού αναμένεται να σπάσουν αντιδημαρχίες και να δημιουργηθούν καινούργιες όπως η αντιδημαρχία Ανάπτυξης, ενώ κάποιες αρμοδιότητες όπως αυτή των διοικητικών θεμάτων αναμένεται να περάσουν απευθείας στο δήμαρχο.

Βάσει των μέχρι σήμερα δεδομένων από την ομάδα των 8 αντιδημάρχων, αναμένεται να παραμείνουν για άγνωστο χρονικό διάστημα οι 5 με τον κ. Πάνο Σάπκα να παραμένει αμετακίνητος στον τομέα του Πολιτισμού όπου τα πήγε κατά γενική ομολογία πολύ καλά.

Αντιδήμαρχοι αναμένεται να παραμείνουν και οι κ.κ. Γιώργος Σούλτης ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα κρατήσει αρκετές από τις αρμοδιότητες που είχε, ο Παναγιώτης Νταής που αναμένεται να πάει στη νέα αντιδημαρχία με θέματα Ανάπτυξης, ο Δημήτρης Μαβίδης και ο Δημήτρης Δεληγιάννης.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα πάντα με πηγές του δημαρχείου θέσεις αντιδημάρχων αναμένεται να πάρουν ο οικονομολόγος Θάνος Αδαμόπουλος με αρμοδιότητα στα Οικονομικά, ο Γιώργος Ζαούτσος που αναμένεται να αναλάβει θέματα καθαριότητας και καθημερινότητας του πολίτη, ενώ για την 8η αντιδημαρχία ακούγονται τα ονόματα των κ.κ. Θωμά Δαούλα και Θανάση Βλησαρούλη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ