ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Mικροί και μεγάλοι γιόρτασαν τις Αποκριές στην πλατεία  της Ανθούπολης  σε  μια όμορφη  εκδήλωση  της 4ης Δημοτικής  Κοινότητας  Λάρισας του Δήμου Λαρισαίων, στην οποία συμμετείχαν  χορευτικά τμήματα Λεσχών και συλλόγων και κάτοικοι της συνοικίας.

Η πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Ευαγ. Αργυροπούλου εκφράζει τις ευχαριστίες της  σε όλα  τα  χορευτικά  σχήματα  που πλαισίωσαν την εκδήλωση  και ειδικότερα, στο παιδικό  τμήμα  παραδοσιακού  χορού  της Λέσχης  Πολιτισμού  Νεάπολης  με δασκάλα  την κ.Χάιδω Τζιανα . Το παιδικό  τμήμα  της Λέσχης  Ανθούπολης με τη δασκάλα  Γαρυφαλοπουλου Σοφία. Το τμήμα  ενηλίκων  του Δήμου  Λάρισας  με δασκάλα  την κ. Εύη Κλείτσα.

Το τμήμα  ενηλίκων  της Λέσχης  Ανθούπολης με την δασκάλα  Ζωή  Τσιανάκα. Το τμήμα  ενηλίκων  του Μορφωτικού Συλλόγου  Πυροβολικών με δάσκαλο  τον Στάθη Μανούσιο, τα παιδια του 17ου Δημοτικού σχολείου που χόρεψαν παραδοσιακά  αποκριάτικα με την γυμνάστρια τους Θεανώ  Αστερίου και τέλος  τον δάσκαλο  των εικαστικών της Λέσχης  τον κ. Θανάση  Μάκρη  για το face painting των παιδιών .

Ιδιαίτερα  ενα μεγάλο  ευχαριστώ  για τη βοήθεια  και συνεργασία  τον αντιδημαρχο Αδαμόπουλο Αθανάσιο  και τον Χρήστο  Κωσταντέλο μέλος  της 4ης κοινότητας. Και του χρόνου  με υγεία .Καλή  Σαρακοστή. Ευαγγέλια  Αργυροπουλου πρόεδρος  της 4ης Δημ.Κοινότητας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ