Η ΛΑΡΙΣΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΙΟ

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και επισημότητα η Λάρισα τιμά τη Δευτέρα 15 Μαΐου, τον πολιούχο της Αγιο Αχίλλιο. Το πρωί μετά τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλείου, θα ακολουθήσει η περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου,

από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μέσω των οδών Μανωλάκη – Κύπρου προς την Κεντρική Πλατεία και από εκεί διά των οδών Φιλελλήνων – Βενιζέλου προς τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Επίσης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα παρουσιάσει στις 8 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Μαΐου 2017

7:00 π.μ. Κωδωνοκρουσία επί 10λεπτο από όλους τους Ιερούς Ναούς της πόλης και στη συνέχεια εωθινό από τη μουσική της 1ης Στρατιάς και από την Φιλαρμονική του Δήμου Λάρισας.

10:15 π.μ. Προσέλευση επισήμων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

 10:45 π.μ. Εκκίνηση πομπής για την Περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μέσω των οδών Μανωλάκη – Κύπρου προς την Κεντρική Πλατεία και από εκεί διά των οδών Φιλελλήνων – Βενιζέλου προς τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Μετά το τέλος της Εορτής η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Λάρισας και ο Εμπορικός Σύλλογος θα παραθέσουν δεξίωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44, 3ος όροφος) προς τιμή των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, των φορέων και του Λαού της πόλης.

8:00 μ.μ Συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στη Κεντρική πλατεία της πόλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ