ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΠ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η ανταπάντηση του αντιδημάρχου Γ. Κουτσοδήμου στον Μ. Ρίζο

Συνέχεια στη διαμάχη με τον ανεξάρτητο δ.σ. Μ. Ρίζο για το θέμα του ΚΕΠ στον Αμπελώνα δίνει ο αντιδήμαρχος Γ. Κουτσοδήμος, ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε θέμα αναστολής λειτουργίας του ΚΕΠ.

Ο κ. Κουτσοδήμος με επιστολή τoυ στο paidis.com υποστηρίζει τα εξής:

“Τη Δευτέρα μία μέρα πριν τη συνεδρίαση του δ.σ. συναντήθηκα με το δήμαρχο κ. Π. Σαρχώση και το διευθυντή του δήμου κ. Π. Οντούλη και ασχοληθήκαμε με το θέμα της λειτουργίας των 2 ΚΕΠ στον Τύρναβο και στον Αμπελώνα, με δεδομένο ότι οι εργαζόμενες στο ΚΕΠ Τυρνάβου ζήτησαν και πήραν νόμιμη μακροχρόνια άδεια.

Σε αυτή τη συνάντηση αποφασίστηκε να μετακινείται για δύο ημέρες την εβδομάδα στον Τύρναβο ο υπάλληλος του ΚΕΠ Αμπελώνα με δεδομένο ότι είναι ο μοναδικός υπάλληλος που έχει πλέον δικαίωμα υπογραφής και θα πρέπει να υπογράφει και τα έγγραφα που εκδίδει το ΚΕΠ στον Τύρναβο.

Την επόμενη ημέρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών κ. Στ. Ροντούλης, έθεσε ερώτημα για το θέμα των ΚΕΠ παίρνοντας την ίδια απάντηση από τον διευθυντή του δήμου κ. Οντούλη.

Αυτή ήταν η μοναδική παρέμβαση του κ. Ροντούλη στο όλο θέμα.

Τώρα πώς ο κ. Ρίζος είδε “σωτήρια παρέμβαση” του κ. Ροντούλη για τη λειτουργία του ΚΕΠ στον Αμπελώνα είναι ένα άλλο θέμα που μάλλον θα πρέπει να εξηγηθεί από τον κ. Ρίζο.

Εγώ όπως συνηθίζω μέχρι σήμερα μιλώ πάντα με στοιχεία και με τη γλώσσα της αλήθειας και αυτό είναι γνωστό σε όλους.

Αλλωστε οι κάτοικοι του Αμπελώνα γνωρίζουν πολύ καλά ποιoς είναι ο καθένας.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και να είναι σίγουρος ο κ. Ρίζος ότι δεν πρόκειται να επανέλθω”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ