Στηρίζουν Δ. Κουρέτα για υποψήφιο περιφερειάρχη οι Οικολόγοι – Πράσινοι

Την υποστήριξη του Δημήτρη Κουρέτα, καθηγητή στο τμήμα Βιοχημείας -Βιοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ως υποψήφιο περιφερειάρχη ανακοίνωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι Θεσσαλίας κάνοντας λόγο για μια υποψηφιότητα που μπορεί να εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες των πολιτών της Περιφέρειας για ένα διαφορετικό, καθαρό και πάνω απ’ όλα οικολογικό λόγο. 

Ο Δημήτρης Κουρέτας με την επαγγελματική, πολιτική, κοινωνική και περιβαλλοντική του δράση έχει καταξιωθεί στα μάτια των Θεσσαλών, τονίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, για το ήθος του, την επαγγελματική και κοινωνική του δράση και βέβαια για τους αγώνες του ενάντια στα μεταλλαγμένα και την οικολογική υποβάθμιση της Θεσσαλίας.

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, το αίτημα για μια πραγματικά πράσινη, και βιώσιμη πολιτική για τη Θεσσαλία και τους κατοίκους της είναι ανάγκη να εκφραστεί με πρακτικές και όπου χρειάζεται με ανατρεπτικές λύσεις. 

Καλούμε τους πολίτες τις Θεσσαλίας και φορείς της κοινωνίας των πολιτών να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουρέτα στο νέο θεσμό με οικολογική προοπτική, για μια πράσινη και οικολογική Θεσσαλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ