Κοινωνική Συμμαχία: Όχι στην κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Τυρνάβου με βολές κατά Ν. Μαλάκου

«Η επικείμενη κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Τυρνάβου που προωθεί η κυβέρνηση με προειδοποιητικές και ανιχνευτικές ανακοινώσεις, τρεις μόλις μέρες μετά τις εκλογές, αφενός αποδυναμώνει την πόλη  από υπηρεσίες και αφετέρου όχι μόνο υποβαθμίζει αλλά και ακυρώνει την αποκέντρωση που δήθεν επαγγέλλεται ο Καλλικράτης», τονίζει σε ανακοίνωσή της η «Κοινωνική Συμμαχία» που έχει συγκροτηθεί στο δήμο.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Οι πολίτες θα αναγκάζονται να επισκέπτονται ανάλογες υπηρεσίες στη Λάρισα για να εξυπηρετηθούν, επιβαρυνόμενοι με το ανάλογο οικονομικό κόστος αλλά και σπατάλης χρόνου. Μάλλον η κυβέρνηση ταυτίζει την αναδιάρθρωση και αναδιάταξη  των δημοσίων υπηρεσιών με την κατάργησή τους.

Eπειδή η κοινωνική διαβούλευση για την οποία τόσο κόπτεται η κυβέρνηση, μάλλον δεν ισχύει για όλα τα κοινωνικά ζητήματα, καλούμε όλους τους πολίτες, επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους, όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες σε επαγρύπνηση.

Τα προβλήματα που αφορούν το σύνολο των πολιτών ενός τόπου δεν λύνονται με προσωπικές επαφές αλλά με ενημέρωση και ενεργοποίηση όλων!. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Μαλάκος έδωσε ένα πρώτο δείγμα του μελλοντικού τρόπου διοίκησης. Ως μελλοντικός Δήμαρχος οφείλει να είναι στο πλευρό των πολιτών του Δήμου με τους οποίους θα διαβουλεύεται και θα συναποφασίζει και όχι φορέας επιβεβαίωσης των κυβερνητικών αποφάσεων και μάλιστα με κατ΄ ιδίαν συνεννόηση!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ