Ζεστό χρήμα για τη ΜΑΦ

Το μεγάλο έργο της κατασκευής Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Αναμένεται να μπει σε φάση ολοκλήρωσης μετά την κατάθεση χθες στο λογαριασμό του νοσοκομείου του ποσού των 400.000 ευρώ για την αποπληρωμή των εργασιών και την προώθηση των απαιτούμενων ενεργειών για την ολοκλήρωσή του…

Μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες ολοκλήρωσης της ΜΑΦ, ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Και τώρα ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος για την ολοκλήρωση ενός μεγάλου έργου για την εντατική φροντίδα με 8 νέες ειδικές κλίνες που δημιουργούν προστιθέμενη αξία στη δημόσια υγεία και την επείγουσα ιατρική.

Οι εργασίες ξεκινούν και πάλι από σήμερα σε πολύ εντατικούς ρυθμούς. Η διοίκηση του νοσοκομείου θα τις παρακολουθήσει από κοντά με σεβασμό στη χρηστή οικονομική διαχείριση και εφαρμογή ενός σφιχτού σε χρονικά όρια  σχεδίου  δράσης για την αποπεράτωση του έργου.

Αισθανόμαστε βαθιά την ανάγκη και την υποχρέωση εκ μέρους όλου του προσωπικού του νοσοκομείου , αλλά και διερμηνεύοντας, πιστεύουμε , τα αισθήματα των πολιτών του νομού και της ευρύτερης περιοχής να ευχαριστήσουμε τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, το συμπολίτη μας αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη, τους υφυπουργούς Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη και Χρήστο Αηδόνη και το Γ.Γ. του υπουργείο Υγείας Νίκο Πολύζο για την εξαιρετικής σημασίας αυτή εξέλιξη. Ένα έργο ανεπαρκώς σχεδιασμένο από τους προκατόχους μας, πολύ σημαντικό ωστόσο για την ποιότητα στην υγεία, βαίνει προς επιτυχή ολοκλήρωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ