Ζητούνται απαντήσεις από την κ. Γερακούδη

Υπάλληλοι της αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς, με επιστολή τους υποστηρίζουν ότι αδικαιολόγητα η γ.γ. κ. Γερακούδη διατηρεί για τις ανάγκες της 2 αυτοκίνητα 2.000 και 2.500 κυβικών. Στην επιστολή τους, που αν είναι αληθής τότε χρήζει άμεσων απαντήσεων, οι υπάλληλοι που διατηρούν την ανωνυμία τους φοβούμενοι για τη δουλειά τους όπως υποστηρίζουν, αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής:

«Όπως είναι  γνωστό για τα κρατικά αυτοκίνητα ισχύει η απόφαση 129/2534 της 4ης Φεβρουαρίου του 2010. Σύμφωνα με αυτή για τους τότε Γενικούς Γραμματείς των κρατικών Περιφερειών και νυν Γ.Γ. των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, προβλέπονται για τις υπηρεσιακές τους ανάγκες αυτοκίνητα 1400 κυβικών.

Ταυτόχρονα καθορίζονται και τα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμων στα πλαίσια της απαραίτητης  οικονομίας που θα έπρεπε να γίνει.

Υπεύθυνος για  την εφαρμογή του νόμου ορίζεται μεταξύ άλλων και ο ΓΓ της κρατικής Περιφέρειας» Σε άλλο σημείο τονίζουν ότι η κ. Γερακούδη  μπορεί να ασχολήθηκε με όλους τους Δημάρχους της Θεσσαλίας, μπορεί να τους οδήγησε σε αποσύρσεις αυτοκινήτων  αλλά άφησε τον εαυτό της απ’  έξω, αφού κράτησε και χρησιμοποιεί ένα αυτοκίνητο 2000 κυβικών (AUDI T με αριθμό ΚΗΙ 3882) και ένα τζιπ 2500 κυβικών SUBARU FORESTER (ΡΙΝ 2420)!

«Για την κα Γερακούδη δεν ισχύει ο νόμος;

Την κα Γερακούδη  δεν θα την ελέγξει κανείς;

Πως εξηγείται  ο υπεύθυνος για την εφαρμογή του νόμου να τον καταπατά με τέτοιο τρόπο;

Γιατί οι Κυβερνώντες  ανέχονται την επιβάρυνση του  κρατικού προϋπολογισμού;» αναρωτιούνται.

Μάλιστα επικαλούμενοι ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ τονίζουν ότι για τη συντήρηση του

αυτοκινήτου (AUDI) απαιτήθηκαν 985,39ευρώ και για καύσιμα 703 ευρώ.

Σοβαρή αν και ανώνυμη η καταγγελία και σίγουρα απαιτεί απαντήσεις από την πλευρά της κ. Γερακούδη γιατί δεν πρέπει να μένουν σκιές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ