Απάντηση Ανδ. Γιουρμετάκη στο ΣΥΡΙΖΑ

Τη δική του θέση τόσο για τη δικαστική διαμάχη που είχε με την ένωση διαφημιστών όσο και με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, δίνει με ανακοίνωσή του – απάντηση στις καταγγελίες της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γιουρμετάκης. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

“Η συναδελφική μας σχέση νομίζω ότι μου επιτρέπει να σας παρακαλέσω να βάλετε τίτλο στην εναντίον μου καταγγελία: «Αγανακτισμένος πολίτης επιτέθηκε σε βουλευτή» ώστε να τύχω της συμπαραστάσεως της κοινωνίας και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ που ως γνωστόν κατανοεί οποιονδήποτε επιτίθεται σε βουλευτές, εάν βεβαίως δεν ανήκουν στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Την περασμένη Παρασκευή σε μια δίκη με μηνυτή εμένα και κατηγορούμενα τα μέλη της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Λάρισας (ο πρόεδρος κι ο αντιπρόεδρος της οποίας είναι κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ) δέχθηκα την συγγνώμη των αντιδίκων και ζήτησα από το δικαστήριο τη μη περαιτέρω εξέταση της υπόθεσης. Στη συνέχεια, πράγματι, επιτέθηκα φραστικά στην κυρία Διώτη όταν διαπίστωσα ότι ήρθε με την ιδιότητα της βουλευτού να καταθέσει στη δίκη και προφανώς να επηρεάσει την έκβαση της εις βάρος μου, αγνοώντας τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης.

Μετά την επίθεση μου αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε ότι είμαι και διαφημιστής. Αλλά δεν διαπίστωσα αυτό να εμποδίζει ως τώρα την κ. Διώτη να μου δίνει συνεντεύξεις, ούτε κανένα άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ…Αν ενοχλούν οι απόψεις μου να το συζητήσουμε…Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση…

Υ.Γ. «Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα»…Μερικοί από τους εμπνευστές της εις βάρος μου καταγγελίας, λίγες ώρες πριν την συντάξουν, σηκώθηκαν από το εδώλιο και μου ζήτησαν «δημοσίως συγγνώμη» αλλά τελικά απεδείχθησαν λιγότερο άνδρες από την κυρία Διώτη…Οι γυναίκες δικαστές ενώπιον των οποίων ζήτησαν ταπεινά συγγνώμη, ας γνωρίζουν πως είναι μερικοί σημερινοί άνδρες….”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ