Παρέδωσαν λογαριασμούς στη ΔΕΗ

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Ν. Λάρισας (ΠΑΜΕ, ΕΚΝΛ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ, ΟΓΕ), Σωματεία και Λαϊκές Επιτροπές Αγώνα συνοικιών της Λάρισας, πραγματοποίησαν χθες για τέταρτη φορά κινητοποίηση στη ΔΕΗ με αίτημα την κατάργηση του χαρατσιού στα ακίνητα αλλά και την κατάργηση των νέων αυξήσεων στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος που ανακοίνωσε η ΔΕΗ και οι οποίες ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου.Όπως ανέφεραν τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής λόγω της άσχημης κατάστασης που βιώνουν χιλιάδες εργατικές και λαϊκές οικογένειες, δεν μπορούν να ανταποκριθούν πλέον και στα στοιχειώδη για να ζήσουν, αφού η ανεργία μεγαλώνει συνεχώς το ίδιο και η φτώχεια λόγω της μείωσης μισθών, συντάξεων και του τζίρου των μικροεπαγγελματιών – μικροαγροτών.
Με την ευκαιρία της χθεσινής κινητοποίησης παραδόθηκαν στη ΔΕΗ, άλλοι 335 λογαριασμοί στους οποίους πληρώθηκε μόνο η αξία του ρεύματος, τα δημοτικά τέλη, η ΕΡΤ και όχι το χαράτσι.
Η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Ν. Λάρισας, απαίτησε να μην γίνει καμία διακοπή ρεύματος σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι, αλλά και σε όσους δεν πλήρωσαν συνολικά το λογαριασμό της ΔΕΗ λόγω οικονομικής αδυναμίας.
Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Ν. Λάρισας, καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικροαγρότες, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, να δώσουν μαζικά το παρών στην συγκέντρωση που οργανώνει το ΠΑΜΕ ενάντια στα νέα αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ, στην κεντρική πλατεία. Επίσης με περισσότερο θάρρος και αποφασιστικότητα να αγωνιστούμε μέσα από τα σωματεία και τις Λαϊκές Επιτροπές για να επιβάλουμε την κατάργηση των χαρατσιών και να εμποδίσουμε κάθε προσπάθεια διακοπής του ρεύματος. Ένας για όλους και όλοι για έναν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ