Εφερε αστυνομία στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τυρνάβου ο δήμαρχος

Σε κλίμα έντασης ξεκίνησε χθες το απόγευμα η συνεδρίαση του Δ.Σ. Τυρνάβου αφού η παράταξη του δημάρχου κάλεσε την αστυνομία για να εμποδίσει τους κατοίκους που διαμαρτύρονταν για το τιμολόγιο του νερού να  μπουν στην αίθουσα του Δ.Σ.
Τελικά από μετά αψιμαχίες στην είσοδο του δημαρχείου οι κάτοικοι εισήλθαν στο κτήριο απαιτώντας να συζητηθεί πρώτα το θέμα της τιμολογιακή πολιτικής.Την παρουσία των αστυνομικών οργάνων κατήγγειλε σύσσωμη η αντιπολίτευση και αποχώρησε από την αίθουσα θεωρώντας απαράδεκτη την θέση του Δ.Σ. και των συμβούλων της πλειοψηφίας, ενώ το προεδρείο δεν δέχθηκε το αίτημα των κατοίκων να συζητηθεί πρώτα το θέμα του νερού.
Εξαιτίας αυτής της αντίρρησης οι εξοργισμένοι κάτοικοι διέκοψαν για μια ακόμη φορά τη συνεδρίαση με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους.
Ο δήμαρχος ζήτησε και πάλι τη συνδρομή της αστυνομίας και ζήτησε από τους αστυνομικούς να συλλάβουν κατοίκους, κάτι που ευτυχώς δεν έγινε αφού πρυτάνευσε η λογική στους κόλπους των αστυνομικών.
Τελικά όπως αποφασίστηκε από το προεδρείο η συνεδρίαση θα συνεχιστεί σήμερα το βράδυ. Για τη σημερινή συνεδρίαση ο πρόεδρος του σώματος δήλωσε ότι θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την  πραγματοποίησή της, προκαλώντας την αντίδραση των κατοίκων οι οποίοι αποχωρώντας από το δημαρχείο πραγματοποίησαν πορεία του κέντρο του Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ