Ν. Μαλάκος: Με την αστυνομία θα διαφυλάξουμε τη δημοκρατία

Σοκ και δέος προκάλεσαν οι δηλώσεις του δημάρχου Τυρνάβου σήμερα σε εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου αφού ούτε λίγο ούτε πολύ προανήγγειλε την έντονη και ισχυρή παρουσία της αστυνομίας στο δημαρχείο το απόγευμα για να αποτρέψει τη διαμαρτυρία των κατοίκων που ζητούν φθηνό νερό. Ο δήμαρχος ανερυθρίαστα απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου που δεν πίστευε στα αφτιά της ξεκαθάρισε ότι με την παρουσία της αστυνομίας θα προστατέψει τη δημοκρατία και μάλιστα στην προτροπή της και στη διαπίστωση ότι η δημοκρατία προστατεύεται με διάλογο παρέθεσε το γνωστό παραλήρημα περί μικρής ομάδας αντιδρώντων που τον αντιπαλεύονται.
Αν μη τι άλλο μετά τα χθεσινά γεγονότα, οι σημερινές θλιβερές εμφανίσεις του κ. Μαλάκου μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλούν στο δημοκρατικό λαό του διευρυμένου δήμου Τυρνάβου που έχει να θυμηθεί σκληρούς αγώνες με φυλακίσεις και εξορίες ακόμη και με πολλούς νεκρούς για την εδραίωση της δημοκρατίας.
Το βέβαιο είναι ότι οι αγώνες και οι θυσίες του παρελθόντος δεν θα πάνε χαμένες για να συνεδριάζει ο κ. Μαλάκος και ο κάθε Μαλάκος με την παρουσία αστυνομίας στο δημαρχείο του ιστορικού και δημοκρατικού Τύρναβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ