Γ. Παναγιωτακόπουλος: Αλλοιώσαμε την ψήφο των πολιτών και όχι μόνο

Με μελανά χρώματα περιέγραψε τα δύο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παναγιωτακόπουλος μιλώντας στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος, Ο πρόλογος της ομιλίας του είναι ενδεικτικός:
«Φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Και έχουμε δύο επιλογές: Ή να συνυπογράψουμε την πράξη του πολιτικού τέλους ενός κινήματος που άλλαξε τη μεταπολιτευτική ιστορία της πατρίδας μας ή να ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή, μαζεύοντας τα συντρίμμια μας, πνίγοντας τις προσωπικές φιλοδοξίες, συμφωνώντας σε κοινούς στόχους και πολιτικές.
Δυστυχώς χάσαμε πολύτιμο πολιτικό χρόνο και ξοδέψαμε σπάταλα τη λαϊκή εντολή του Οκτωβρίου του 2009.
Δυστυχώς φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, αδύναμοι, φοβικοί, ανέτοιμοι, ερασιτέχνες και μαθητευόμενοι μάγοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικά κρίσιμη κατάσταση της χώρας.
Ξοδέψαμε σε χρόνο ρεκόρ τη λαϊκή υποστήριξη, διαψεύσαμε τις προσδοκίες εκατομμυρίων πολιτών, απαξιώσαμε το ίδιο το κίνημα, δώσαμε άφεση αμαρτιών με τις δικές μας πολιτικές στους κατεξοχήν υπεύθυνους της κατάντιας της χώρας –  στη δεξιά του κ. Καραμανλή.
Κάναμε τα πάντα για να προκαλέσουμε την αγανάκτηση, την οργή, το θυμό και την απελπισία των ανθρώπων που μας στήριξαν.
Μετατρέψαμε
Το ΠΑΣΟΚ της Εθνικής Ανεξαρτησίας
στο ΠΑΣΟΚ της υποταγής στην Τρόικα και τους δανειστές.
Το ΠΑΣΟΚ της Λαϊκής Κυριαρχίας
στο ΠΑΣΟΚ των μη νομιμοποιημένων λύσεων.
Των Κυβερνήσεων μαριονέτα, της Κυβέρνησης Συνεργασίας με την Ακροδεξιά, της Κυβέρνησης του εκπροσώπου των Τραπεζών.
Παραδώσαμε όχι την εξουσία αλλά την τιμή του μεγαλύτερου σοσιαλιστικού κινήματος στην Ευρώπη στη χλεύη των δανειστών, επιτρέψαμε τους εκβιασμούς και τις απειλές μέσα στο Κοινοβούλιο και αλλοιώσαμε όχι μόνο την ψήφο των πολιτών αλλά και κάθε έννοια αξιοπρέπειας και πολιτικής λειτουργίας». Για να διαβάσετε όλη την ομιλία του κ. Παναγιωτακόπουλου πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ