Με ισχυρή αριστερά θα λυθούν προβλήματα των αγροτών

Οι θέσεις και οι προτάσεις του ΣΥΝ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των αγροτών συζητήθηκαν το Σάββατο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας του κόμματος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, παρουσία του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ, υπεύθυνης για την αγροτική πολιτική Ειρήνης Κατσινοπούλου, του υπεύθυνο του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής Νίκου Παπαδόπουλου, και της Φωτεινής Κούβελα, μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Όπως τονίστηκε στη σύσκεψη ο ΣΥΝ προτείνει να διαφυλαχθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της ΑΤΕ ώστε να αποτελέσει αναπτυξιακό εργαλείο στα χέρια των αγροτών, προτείνει πολιτικές που θα κάνουν την Ελλάδα αυτάρκη σε αγροτικά προϊόντα, προωθεί προτάσεις για την παραγωγή ποιοτικών και βιολογικών προϊόντων μέσα από την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος που θα επιτευχθεί με τη σωστή και στενή συνεργασία αγροτών και επιστημόνων.

Οι προτάσεις που συζητήθηκαν θα αποτελέσουν το πρόπλασμα της σύσκεψης για τα αγροτικά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 12 μ. στη Θεσσαλονίκη (Συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης») με θέμα «Πρωτογενής τομέας παραγωγής και κρίση. Η πρόταση της αριστεράς» και ομιλητή τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ