Αντιφασιστική συγκέντρωση την Κυριακή στη Λάρισα

Ο φοιτητικός σύλλογος Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας, η Αντιρατσιστική πρωτοβουλία Λάρισας, το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ), αντιφασίστες, αντιφασίστριες διοργανώνουν την Κυριακή αντιφασιστική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας στις 12 μ. Σε ανακοίνωση των διοργανωτών μεταξύ άλλων τονίζονται τα εξής:

«Σήμερα η κυρίαρχη τάξη εξαγνίζει στην «κολυμβήθρα» του κοινοβουλευτισμού, ένα μεγάλο μέρος της φασιστικής πτέρυγάς. Οι «τσεκουροφόροι» τύπου Βορίδη μεταλλάσσονται σε «ακτιβιστές», οι χαμερπείς και γελοίοι τύπου Γεωργιάδη γίνονται υπουργοί, ο Καρατσαφύρερ θέλει να αναβιώσει τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους μετανάστες, τα συγκροτήματα των ΜΜΕ προωθούν ανοιχτά τους  νεοναζί της Χρυσής Αυγής ως δύναμη κοινοβουλευτική, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν προσπάθειες δημιουργίας ταγμάτων ασφαλείας.

Η αναβίωση του φόβου είναι αυτή που απομένει σήμερα, στο καπιταλιστικό σύστημα που προσπαθεί να ξεπεράσει την κρίση του, γιατί είναι προτιμότερο να στραφεί ο ένας απέναντι στον άλλον παρά όλοι μαζί ενάντιά του.

Αν δεν πάρουμε θέση τώρα που η «δημοκρατία» λευτερώνει τους εφιάλτες της, η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί με ακόμα πιο τραγικές διαστάσεις και τότε δεν θα έχουμε κανένα δικαίωμα να λέμε ότι δεν ξέραμε.

Γι’ αυτό λέμε: Εξω οι φασίστες από την πόλη μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ