Ρ. Σπυρόπουλος: Πρέπει να παταχθεί η εισφοροδιαφυγή στο ΙΚΑ

Την αναγκαιότητα αυστηρών ελέγχων ώστε να παταχθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η εισφοροδιαφυγή, τόνισε κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΙΚΑ ολόκληρης της Θεσσαλίας, ο διοικητής του ιδρύματος κ. Ρ. Σπυρόπουλος, καλώντας τους να εντείνουν τους ελέγχους και να επιβάλουν ποινές σε όσους εξακολουθούν να εισφοροδιαφεύγουν και να μην ανταποκρίνονται στις κλήσεις για ρύθμιση των χρεών τους.

Ο κ. Σπυρόπουλος συζήτησε και θέματα που αφορούν τη λειτουργία των υποκαταστημάτων στην περιοχή, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει διαπιστωμένο θέμα διαφθοράς στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ στη Θεσσαλία.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Εν τω μεταξύ μαζική αντιπροσωπεία μελών των Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, Σωματείων της δύναμής του και του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας, πραγματοποίησε χθες παράσταση διαμαρτυρίας στο διοικητή του ΙΚΑ, κ. Σπυρόπουλο, στον οποίο επέδωσαν το παρακάτω υπόμνημα διαμαρτυρίας για την πολιτική της κυβέρνησης, διατυπώνοντας παράλληλα μια σειρά αιτήματα, για τα οποία δήλωσε ότι θα απαντήσει εγγράφως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ