Γ. Καρατζαφέρης: είναι διαβολική η «Χρυσή Αυγή»

Επίθεση κατά της «Χρυσής Αυγής», αλλά και κατά των κομμάτων του μνημονίου περιελάμβανε η σημερινή εισήγηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Λάρισα. Ο κ. Καρατζαφέρης αφού χαρακτήρισε διαβολική τη «Χρυσή Αυγή», κάλεσε τα στελέχη της να απαρνηθούν το φασισμό και τις σβάστικες, και να ασχοληθούν σε πραγματική βάση με τα προβλήματα της κοινωνίας…

Παράλληλα με αφορμή την ψήφιση από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ του μνημονίου 2, σε συνάρτηση με την άρνηση του ιδίου και του κόμματός του να το στηρίξουν, παρά το γεγονός ότι ως κόμμα συμμετείχε στη συγκυβέρνηση μετά την υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου, επεσήμανε ότι διαπίστωσε πολλά σημεία που υποθήκευαν το μέλλον της χώρας για πολλά χρόνια, που του απαγόρευαν να συνηγορήσει στο νέο μνημόνιο.

Ο κ. Καρατζαφέρης που αμφισβήτησε ότι υπάρχει πρόθεση διενέργειας εκλογών μέσα στο επόμενο διάστημα, αμφισβήτησε ευθέως και τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει γραφείο της τρόικας στην Αθήνα που υπαγορεύει τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, θέλοντας να τιμωρήσει όσους αντιστέκονται στις πολιτικές της επιλογές.

Επιπλέον θέλοντας να ισχυροποιήσει τα λεγόμενά του επικαλέστηκε και στοιχεία δημοσκοπήσεων προηγούμενων ετών των ίδιων εταιριών, που και τότε έδειχναν το ΛΑΟΣ σε χαμηλά ποσοστά τα οποία διαψεύστηκαν από τα πραγματικά εκλογικά αποτελέσματα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ