Επιστρέφει την εντολή ο ΣΥΡΙΖΑ

“Δεν μπορούμε να κάνουμε κυβέρνηση Αριστεράς”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην κοινοβουλευτική του ομάδα.  Έτσι, “επιστρέφουμε την εντολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας”. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι θα συμμετέχει στις επόμενες διαδικασίες…

Νωρίτερα στην συνάντηση που είχε με τον Π. Καμμένο διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να συγκροτηθεί αντιμνημονιακή  κυβέρνηση. Η συνάντηση του με τον Αντώνη Σαμαρά απέβη άκαρπη καθώς διαπιστώθηκε χάσμα μεταξύ των απόψεων. Αντίθετα μετά το ραντεβού με τον Βενιζέλο από την πλευρά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εκτιμήθηκε ότι υπάρχει περιθώριο να συνεχιστεί η προσπάθεια.

Πλέον στη διαδικασία των διερευνητικών αλλαγών τη σκυτάλη παίρνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος δήλωσε ότι θα παραλάβει τελικώς την εντολή μια και οι στιγμές είναι κρίσιμες και η χώρα πρέπει να αποκτήσει προοπτική.

Παρά το γεγονός ότι η συνάντηση Τσίπρα- Βενιζέλου, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει ο πρώτος, υπήρξε άκαρπη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαπίστωσε ότι προέχει το εθνικό συμφέρον και το να μην τεθεί η χώρα σε κίνδυνο και για αυτούς τους λόγους θα παραλάβει αύριο το μεσημέρι τη διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πηγή: euro2day

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ