Βρέθηκε πνιγμένος στο Βόλο ο 19χρονος Λαρισαίος που είχε εξαφανιστεί

Ο εξαφανισμένος από την Μ. Παρασκευή, 19χρονος Λαρισαίος βρέθηκε την Τετάρτη, 26 μέρες μετά, πνιγμένος, με βαρίδια στα δεμένα πόδια και στις τσέπες του, στο λιμάνι του Βόλου

Τον 19χρονο Φίλιππο Καραπιπέρη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί την Μ. Παρασκευή 13 Απριλίου, αναγνώρισαν συντετριμένοι οι γονείς του, κατά την διαδικασία ταυτοποίησης του άψυχου σώματος, που ανέσυραν το πρωί της Τετάρτης, οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος Βόλου, από την θαλάσσια περιοχή, μπροστά από την κεντρική προβλήτα του λιμένος Βόλου.

Ο 19χρονος νεαρός, που είχε εξαφανιστεί, από το σπίτι του, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στην Λάρισα, το πρωινό της 13ης Απριλίου, ημέρα Μ. Παρασκευή, γύρω στις 11.30 και όλο αυτό το χρονικό διάστημα των 26 ημερών δεν είχε δώσει σημείο ζωής, ανασύρθηκε με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του, ενώ πάνω του βρέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πόδια του ήταν δεμένα με χοντρό σκοινί, απ’ το οποίο κρεμόταν βαρίδι. Βαρίδια όμως βρέθηκαν και στις τσέπες του, με τους άντρες του Λιμενικού Σώματος να εκτιμούν πως το άψυχο σώμα του νεαρού βρίσκονταν στο νερό τουλάχιστον 5 – 6 μέρες, γεγονός βέβαια που προκαλεί ερωτηματικά για το πού βρίσκονταν ο νεαρός τις υπόλοιπες 20 περίπου ημέρες που μεσολάβησαν από την εξαφάνισή του.

Η σωρός του άτυχου 19χρονου, που βρίσκεται στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου έγινε και η ταυτοποίηση, θα μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη για Ιατροδικαστική εξέταση, ενώ την προανάκριση για τις συνθήκες που οδήγησαν στον πνιγμό του νεαρού διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Πηγή: e-volos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ