Το Sea Lion (=θαλάσσιο λιοντάρι) ταξιδεύει σε στεριά και θάλασσα

Το νέο αμφίβιο όχημα της Fantasy Junction και του εφευρέτη Mark Witt, μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι 72χλμ την ώρα στη θάλασσα και 290χλμ την ώρα στην ξηρά. Η τιμή του ανέρχεται στα 210.000 ευρώ...

Ένα πραγματικό επιχειρηματικό εγχείρημα, το Sea Lion, χρειάστηκαν 6 ολόκληρα χρόνια για να δημιουργηθεί από την Applied Design του Mark Witt – μια επιχείρηση ενός ανθρώπου που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο αρχικός σκοπός για τη δημιουργία του συγκεκριμένου προϊόντος ήταν μια προσπάθεια να τεθούν τα όρια  για την ταχύτητα στο έδαφος και στο νερό. Δεδομένου ότι δεν υφίσταται διοικητικό όργανο για να αξιολογήσει αντικειμενικά τον “ισχυρισμό για το ταχύτερο αμφίβιο αυτοκίνητο “, το Sea Lion θα συνεχίσει να ανταγωνίζεται ανεπίσημα με άλλους εφευρέτες με διαφορετικά αυτοκίνητα. Η Fantasy Junction λέει ότι σήμερα υπάρχουν 25 υποψήφιοι στον κόσμο με παρόμοιες δημιουργίες, αλλά με διαφορές ως προς τον σχεδιασμό και τις δυνατότητες.

Το Sea Lion σχεδιάστηκε με λογισμικό CAD  και «spreadsheet calculations». Το όχημα είναι κατασκευασμένο κυρίως με συγκολλημένο αλουμίνιο. Το Sea Lion  διαθέτει αφαιρούμενο λοβό και αφαιρούμενα εμπρός και πίσω φτερά, και δεν διαθέτει δομικά μέρη δανεισμένα από άλλα οχήματα, με μερικές μικρές εξαιρέσεις.

Περισσότερα:  The Huffington Post 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ