Ανάκληση μοτοσικλετών DAYTONA και αυτοκινήτων HONDA

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Γκοργκόλης AE, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών (παπιών) DAYTONA και η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων HONDA στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων HONDA Jazz i-shift…

Σε ό,τι αφορά στην ανάκληση μοτοσικλετών (παπιών) DAYTONA, το πρόγραμμα αφορά 116 μοτοσικλέτες, μοντέλο SPRINTER 125. Η εταιρεία Γκοργκόλης AE, μέσω του δικτύου συνεργατών της DAYTONA σε όλη την Ελλάδα, θα ενημερώσει τους κατόχους των συγκεκριμένων μοτοσικλετών, προκειμένου να επισκεφτούν τα καταστήματα των συνεργατών της για τον απαραίτητο έλεγχο, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Το πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων HONDA Jazz i-shift αφορά 824 οχήματα Jazz με κιβώτιο ταχυτήτων i-shift, παραγωγής από 6 Μαΐου 2008 μέχρι και 13 Δεκεμβρίου 2011. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της HONDA για να γίνει προληπτικός έλεγχος και αναβάθμιση στο λογισμικό διαχείρισης του εγκεφάλου του κιβωτίου ταχυτήτων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

www.kathimerini.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ