Βρήκε το κλεμμένο του αυτοκίνητο στο eBay τέσσερις δεκαετίες αργότερα

Ο Bob Russell από το Τέξας του οποίου το αυτοκίνητο είχε κλαπεί, κατάφερε να το πάρει πίσω όταν το εντόπισε στο eBay, 42 χρόνια μετά την κλοπή του. Ο Russell το 1970 ήταν μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Temple στη Φιλαδέλφεια, όταν του έκλεψαν το Austin Healey, μοντέλο του 1967…

Είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο έξω από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων όπου είχε ραντεβού με τη μέλλουσα σύζυγό του. Το επόμενο πρωί, το αυτοκίνητο έλειπε.

Απτόητος ο Russell άρχισε να ψάχνει για το αυτοκίνητο, και συνέχισε να το κάνει σε όλη τη διάρκεια των δεκαετιών που ακολούθησαν. Νωρίτερα φέτος, είδε ένα αυτοκίνητο που έμοιαζε με το δικό του σε μια λίστα αυτοκινήτων ενός έμπορου στο Λος Άντζελες, σε ένα online site δημοπρασιών. Ήταν το δικό του  – όλα ταίριαζαν. Ήρθε σε επαφή με τον έμπορο, ο οποίος θα του το επέστρεφε μόνο αν έπαιρνε $ 24.000.

Ο Russell τότε επικοινώνησε με την αστυνομία του Λος Άντζελες, που όμως δεν ήταν σε θέση να τον βοηθήσει, γιατί δεν μπόρεσαν να βρουν το κλεμμένο αυτοκίνητο στην βάση δεδομένων. Τότε πήγε στην αστυνομία της Φιλαδέλφειας, όπου το αυτοκίνητο είχε καταχωρηθεί σωστά στη βάση δεδομένων του FBI.

Έτσι η αστυνομία του Λος Άντζελες ήταν τελικά σε θέση να παρακρατήσει το αυτοκίνητο. Ο Russell και η σύζυγός του κατέβαλαν 600 δολάρια σε αμοιβές και πήραν πίσω το αγαπημένο τους αυτοκίνητο. Αυτό θα πει αφοσίωση.

Πηγή: time.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ