Ψυχίατρος είχε χτυπήσει το καμπανάκι για τον μακελάρη στο Ντέβερ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Denver Post, η ψυχίατρος που παρακολουθούσε το δράστη της πολύνεκρης επίθεσης στην Aurora του Ντέβερ, φαίνεται ότι είχε προειδοποιήσει τις πανεπιστημιακές αρχές, έναν μήνα και πλέον πριν από την επίθεση, για την ύποπτη συμπεριφορά…

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η δρ Λιν Φέντον ενημέρωσε την αποκαλούμενη «ομάδα αξιολόγησης απειλών» του πανεπιστημίου του Κολοράντο στο Ντένβερ στις αρχές Ιουνίου ότι είχε θορυβηθεί από τη συμπεριφορά του Τζέιμς Χολμς, αλλά δεν ελήφθησαν μέτρα. Σημειώνεται ότι το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters δεν έχει επιβεβαιώσει άμεσα το δημοσίευμα.

Η εκπρόσωπος του πανεπιστημίου Ζακ Μοντγκόμερι αρνήθηκε να σχολιάσει στο πρακτορείο, το δημοσίευμα της Denver Post, λέγοντας ότι δεσμεύεται από δικαστική απόφαση σχετικά με την υπόθεση και από το ιατρικό απόρρητο.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε, παράλληλα, το Fox News καθώς μετέδωσε ότι ο Χολμς είχε στείλει στη Φέντον ένα τετράδιο στο οποίο περιέγραφε το σχέδιο επίθεσής του και το οποίο περιελάμβανε σκίτσα στα οποία αναπαριστούσε το έγκλημα που προετοιμαζόταν να διαπράξει, αλλά για τραγική ειρωνεία το δέμα δεν ανοίχτηκε πριν από την επίθεση.

Πηγή: lifo.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ