Αργυρό στο φινάλε στη δίκωπο εφήβων

Ο Μιχάλης Κουσκουρίδας και ο Θανάσης Τσιαλιός πρόσθεσαν ένα αργυρό μετάλλιο στη συγκομιδή της Ελλάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων και μη ολυμπιακών αγωνισμάτων στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας…

Οι δύο νεαροί κωπηλάτες τερμάτισαν στη δεύτερη θέση στον τελικό της δίκωπου εφήβων, φτάνοντας έτσι στην πρώτη μεγάλη διάκριση στην καριέρα τους.

“Η εκκίνηση ήταν το δυσκολότερο κομμάτι για εμάς. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να πάρουμε τη νίκη στα τελευταία 500 μέτρα, όμως ήμασταν ήδη αρκετά κουρασμένοι. Είμαστε απόλυτα ευτυχισμένοι με το αποτέλεσμα”, τόνισε ο Τσιαλιός.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε και φέτος η Ρουμανία με τους Νεκουλάι Ανικουλέσεϊ και Ντουμίτρου Μάριουτς. Ο δεύτερος σχολίασε “ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αν και περιμέναμε να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο. Γνωρίζαμε πως η Ελλάδα θα ήταν δύσκολη αντίπαλος εξαιτίας της καλής παράδοσης που έχουν στην κωπηλασία”.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στους Σέρβους Ιγκόρ Λοντσάρεβιτς και Άντρεγια Σλούκιτς. Η Ελλάδα ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της με το χρυσό της Τσιάβου στο σκιφ ελαφρών βαρών, με δύο ασημένια μετάλλια στη δίκωπο άνευ των εφήβων και στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών των εφήβων και με ένα χάλκινο στη δίκωπο άνευ των νεανίδων.

Πηγή:   sport24

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ