Σκόπιμη διαστρέβλωση των δηλώσεων Τσίπρα στη Βουλή, καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σκόπιμη προσπάθεια διαστρέβλωσης δηλώσεων του Α. Τσίπρα από μερίδα των ΜΜΕ, με επίκεντρο τη σημερινή αντιπαράθεσή του στη Βουλή με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ,με ανακοίνωσή του…

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι κάθε φορά που η κυβέρνηση έρχεται αντιμέτωπη με την κατακραυγή της αδιέξοδης πολιτικής της, διαπιστώνουμε μια σκόπιμη προσπάθεια διαστρέβλωσης δηλώσεων του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ από μερίδα των ΜΜΕ. Για άλλη μια φορά, προστίθεται στην ανακοίνωση, «το γνωστό επικοινωνιακό κέντρο αποπειράται να παραποιήσει και να διαστρεβλώσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ σε σχέση με το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας» και ταυτόχρονα παρουσιάζει το συγκεκριμένο απόσπασμα της τοποθέτησης του κ. Τσίπρα.

Είναι φανερό ότι η σημερινή αναφορά του Προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στην περίπτωση της Αργεντινής ήθελε να καταδείξει ότι η ακολουθούμενη μνημονιακή πολιτική από την κυβέρνηση Σαμαρά θα οδηγήσει σε καταστάσεις ακόμα χειρότερες από αυτήν της Αργεντινής και όχι βέβαια ότι αυτή αποτελεί μια θετική προοπτική για τη χώρα, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, καταγγέλλει ότι τα ίδια ΜΜΕ, «αποσιώπησαν την φράση του Υπουργού Οικονομικών για τους «κακόμοιρους» Έλληνες».

Έχουμε πλέον συνηθίσει στη δημοσιογραφία της διαπλοκής, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει σημειώνοντας ότι «η φτώχεια και η ανεργία στην οποία καταδικάζεται το μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας από τα μέτρα κοινωνικής εξόντωσης δεν εξωραΐζονται από τέτοιες συκοφαντικές και ψευδείς αναφορές».

Πηγή: amna

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ