Επιχειρησιακό σχέδιο και προσλήψεις στο δ.σ. Τυρνάβου

Συνεδριάζει την Πέμπτη στις 20.00΄ το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου το οποίο μεταξύ άλλων θα συζητήσει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του δήμου, τον καθορισμό των ειδικοτήτων του προσωπικού που θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και την έγκριση του ισολογισμού και του απολογισμού του δήμου για το 2011. Αναλυτικά με θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

1.    Ψήφιση Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Τυρνάβου.

2.    Καθορισμός ειδικότητας προσωπικού ΙΔΟΧ (αριθ πρωτ. οικ. 33045/31-08-2012 έγγραφο Υπουργείου Εσωτερικών).

3.    Έγκριση της αριθ. 62/2012 απόφασης του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου(Ο.Κ.Π.Δ.Τ.), σχετικά με τον καθορισμό του αριθμού και των ειδικοτήτων προσωπικού ΙΔΟΧ (αριθ πρωτ. οικ. 33144/31-08-2012 έγγραφο Υπουργείου Εσωτερικών).

4.    Αποδοχή επιχορήγησης στο Δήμο Τυρνάβου για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης – Κατανομή της επιχορήγησης στις Σχολικές Επιτροπές Δήμου Τυρνάβου.

5.    Αποδοχή επιχορήγησης έναντι της δόσης του έτους 2012, για την εξόφληση των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου προς τους ΟΤΑ (άρθρο 27 του ν. 3756/2009) και κατανομή αυτής σε ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις και επενδυτικές δραστηριότητες και έργα του Δήμου Τυρνάβου.

6.    Ορισμός υπολόγου διαχειριστή χρηματοδότησης της κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ έτους 2012, για την κάλυψη δράσεων αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών.

7.    Τροποποίηση Απογραφής Έναρξης 01-01-2011 Δήμου Τυρνάβου.

8.    Αναμόρφωση Προϋπολογισμού και Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Τυρνάβου, οικονομικού έτους 2012.

9.    Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών αγροτεμαχίων του Δήμου Τυρνάβου.

10.    Καθορισμός αριθμού αδειών άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου και υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου τύπου Β΄ στον Δήμο Τυρνάβου, για το έτος 2013.

11.    Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2012» στην Τ.Κ. Δαμασίου για τα εκατό χρόνια από την απελευθέρωση του Δαμασίου – Ψήφιση πίστωσης.

12.    Καθορισμός αριθμού αδειών άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου τύπου Α΄ στον Δήμο Τυρνάβου, για το έτος 2013.

13.    Επί αιτήσεως των κ.κ. Καρκατσέλα Ανθής, Καρκατσέλα Νικολάου και Καρκατσέλα Ευθυμίας, με την οποία ζητούν την παροχή εξουσιοδότησης στον Δήμαρχο Τυρνάβου για την υπογραφή των οικείων συμβολαίων.

14.    Επί αιτήσεως της κ. Αντωνίου Θεοδώρας, με την οποία ζητά την παραχώρηση δημοτικής έκτασης, για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων. (αριθ. 8/2012 απόφαση Τ.Κ. Ροδιάς).

15.    Απόδοση λογαριασμού εκτελεσμένων μικροέργων και μελετών Δήμου Τυρνάβου.

16.    Άρση απαλλοτρίωσης και ρύθμιση του πολεοδομικού καθεστώτος ακινήτου στο ΚΧ140Ζ ιδιοκτησίας Παπαγεωργίου Παναγιώτας.

17.    Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση Κοινόχρηστων Χώρων».

18. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Συντηρήσεις οδοστρωμάτων και οδορείθρων στα Δένδρα».

19.    Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Οδοποιία αγροτικών περιαστικών οδών Τοπικών Διαμερισμάτων».

20.    Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Ανάπλαση χώρων αναψυχής (Αγ. Θωμάς Αμπελώνα, Αγ. Αθανάσιος-Μπογιατζί Δ.Δ. Ροδιάς & Αγ. Αθανάσιος Δ.Δ. Δελερίων)».

21.    Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Επισκευή κτιρίων σχολικών μονάδων Δήμου Αμπελώνα».

22.    Έγκριση έκθεσης καταμέτρησης επικείμενων στην επέκταση του σχεδίου πόλης Τυρνάβου.

23 «Έγκριση Απολογισμού και Ισολογισμού & Αποτελεσμάτων Χρήσεως Δήμου Τυρνάβου, οικονομικού έτους 2011».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ