Στο δημαρχείο μαθητές του 3ου δημοτικού Αμπελώνα

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Μελέτης  οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους κ.κ. Ελένη Κολλινιάτη και Βάσω Ψυχιά επισκέφτηκαν το κτήριο του Δημαρχείου Αμπελώνα. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του δημαρχείου και έμαθαν για τις  υπηρεσίες του  ενιαίου Δήμου  Τυρνάβου  και για το πώς λειτουργεί ο Δήμος.

Στο Δημαρχείο τους καλωσόρισε ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Μαλάκος και αφού εξήγησε  στους μικρούς μαθητές το πώς δημιουργήθηκε ο τωρινός δήμος Τυρνάβου, αναφέρθηκε στην εκλογή και σύσταση του Δημοτικού  Συμβούλιου.

Οι μικροί μαθητές με σοβαρότητα και υπευθυνότητα άνοιξαν τα μπλοκάκια τους και υπέβαλαν πάμπολλες ερωτήσεις  σχετικά με προβλήματα που αφορούν τον Αμπελώνα, τη γειτονιά τους , το πάρκο και το σχολείο.

Εκτός από ερωτήσεις δεν έλειψαν και οι προτάσεις τους σε συγκεκριμένα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου. Από τη μεριά του ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για την  επίλυση  των προβλημάτων του Δήμου αναφέροντας παράλληλα τη δύσκολη περίοδο  που περνάει η χώρα μας  και αποχαιρέτησε τους μαθητές προσφέροντας τους φρούτα από παραγωγούς του Δήμου μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ