Τρεις σχεδιάστριες εκθέτουν χειροποίητα κοσμήματα

kosmΤις δημιουργίες τριών νέων σχεδιαστριών χειροποίητων κοσμημάτων από μέταλλο, πηλό και πέτρα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι Λαρισαίοι το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο «Bello Coffee&Cocktail Bar» στο λόφο του Φρουρίου.

Οι 3 νέες σχεδιάστριες είναι οι κ.κ.  Ελένη Κουμαρά, Φαίη Παπανίκου και Βάσω Τζίμα.

Στην πρόσκληση οι διοργανωτές αναφέρουν:

«Όταν η φόρμα εμπνέεται από τη φύση και τα χρώματα πηγάζουν από τη φαντασία, η αυστηρή γεωμετρία αγκαλιάζει τη φουτουριστική διάθεση και η λεπτομέρεια γίνεται ένα με το στυλιζάρισμα, τότε το κόσμημα από στολίδι γίνεται μέσο έκφρασης.

Μορφές άλλοτε απλές, άλλοτε σύνθετες, χρώματα ψυχρά, θερμά, φωτεινά, μουντά, σχήματα, υλικά και υφές, όλα αποκτούν τη σημασία τους στο παιχνίδι αλληλεπίδρασης με την προσωπικότητα και τη διάθεση.

Τρεις νέες σχεδιάστριες, τρεις διαφορετικές εκφράσεις της δυναμικής του κοσμήματος.

Δημιουργίες από ασήμι, μπρούτζο, πολυμερή πηλό, ημιπολύτιμες πέτρες. Δημιουργίες που εκφράζονται κι εκφράζουν, που αγγίζονται κι αγγίζουν, που αφήνονται να αναδειχθούν από την προσωπικότητα του ατόμου που τις φοράει κι επιβάλλουν την προσωπικότητά τους σε αυτό.

Το κόσμημα είναι τέχνη και η τέχνη είναι μέσο έκφρασης όχι μόνο για το δημιουργό της αλλά και για όσους επιθυμούν να τη νιώσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ