Κτηνοτρόφοι του Τυρνάβου ευχαριστούν τον πρωθυπουργό

asamΗ Ομοσπονδία κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας και 242 κτηνοτρόφοι περιοχής Δήμου Τυρνάβου εκφράζουν την ικανοποίησή τους από την ανάκληση της έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 70MW στην περιοχή Λυκοφωλιά του Δήμου Τυρνάβου. Παράλληλα εκφράζουν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους στον πρωθυπουργό για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του και την ευαισθησία που επέδειξε στα αιτήματά τους μετά την αποστολή της σχετικής καταγγελίας τους τον Ιανουάριο του 2013.

Οι κτηνοτρόφοι αναφέρουν ακόμη στην επιστολή τους τα εξής:

«Δείξατε για ακόμα μία φορά ότι στηρίζετε τον πρωτογενή τομέα ενεργά με πράξεις και όχι με λόγια, ο οποίος είναι η κινητήρια δύναμη για την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη της χώρας μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κα Γερακούδη Καλλιόπη, η οποία από την αρχή αντιλήφθηκε το δίκαιο των αιτημάτων μας και ανακάλεσε την έγκριση περιβαλλοντικών όρων μετά από διαπίστωση των ελλείψεων στο σώμα αυτής.

Τέλος σημαντικές ήταν και η συνεισφορές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού Κων/νου και του Δημάρχου Τυρνάβου κ. Μαλάκου Νίκου.

Σας ευχαριστούμε και πάλι και πιστεύουμε ακράδαντα στη συμπαράστασής σας και  στα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ