Να σπάσουμε τους φαύλους κύκλους των μνημονίων

ζωηςΣτην Πάτρα βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Κόμματος  Νέα ΜΕΡΑ Χρήστος Ζώης, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Γραμματέα Γιάννη Μανώλη, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Θανάση Αργυρό και το Γενικό Διευθυντή του Κόμματος Νίκο Θεοχάρη. Κατά  την διάρκεια της συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρος του Κόμματος  Νέα ΜΕΡΑ στα τοπικά ΜΜΕ τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

-Γεννηθήκαμε από την έλλειψη εκπροσώπησης στο υπάρχον πολιτικό σύστημα, των δυνάμεων που μπορούν να εγγυηθούν την αναγκαία ριζοσπαστική μεταρρύθμιση  Η προσπάθεια μας έχει στόχο  να ανταποκριθεί στις κοινωνικές, πολιτικές και θεσμικές ανάγκες που δημιουργούνται από τον   φαύλο κύκλο των μνημονίων.

-Η Νέα ΜΕΡΑ είναι βέβαιο ότι θα  λέει πάντα την Αλήθεια στον Ελληνικός Λαό . Εργαζόμαστε σκληρά με ειδικούς προκειμένου να διατυπώσουμε ένα εφαρμόσιμο και ρεαλιστικό σχέδιο Εθνικής ανασυγκρότησης.Στόχος μας είναι να δώσουμε το έναυσμα στους καλύτερους Έλληνες να σπάσουν το καβόυκι τους.  Φιλοδοξούμε να σπάσουμε την βουβαμάρα και την αδράνεια των Ελλήνων.

-Η περιφέρεια μαραζώνει και δεν υπάρχει κεντρικός πολιτικός σχεδιασμός και όλοι έχουν αφεθεί με βάρκα την ελπίδα να βρεθεί η επόμενη μέρα.

-Μοναδικός λόγος ύπαρξης της Νέας ΜΕΡΑς είναι να εργαστούμε για να αναδείξουμε το εναλλακτικό σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης το οποίο είναι ανάγκη να  διέπεται  από μεταρρυθμιστικό και ριζοσπαστικό πνεύμα.

-Δεν θα γίνουμε συνιστώσα κανενός κόμματος και καλούμε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε εθνική συστράτευση την οποία έχει ανάγκη ο τόπος.

-Οι Έλληνες δεν φοβούνται τις θυσίες. Λέμε ναι στο ευρώ αλλά όχι με κάθε κόστος, κριτήριο μας αποτελεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

-Πρέπει να αντιδράσουμε στην υποταγή και την εγκατάλειψη που καλλιεργεί το σύστημα στις ψυχές των Ελλήνων.

-Δεν πρόκειται να κάνουμε την χάρη σε εκείνους που μας θέλουν στο καναπέ του σπιτιού μας. Είμαστε υπέρ της συστράτευσης όλων των πατριωτικών και δημοκρατικών δυνάμεων προκειμένου η χώρα να βγει από την κρίση, η οποία δεν είναι μόνο οικονομική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ