ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

τραπεζΠολλά  ερωτήματα προκαλεί η απώλεια τραπεζοκαθισμάτων που δώρισε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια οικογένεια τυρναβιτών στο δήμο Τυρνάβου, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του ΚΑΠΗ.
Μάλιστα τα ερωτήματα γίνονται ακόμη περισσότερα με τις απαντήσεις που δίνει στους δωρητές ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ο οποίος αντί να διατάξει ΕΔΕ για την απώλεια απλά ανακοινώνει στους δωρητές τον αριθμό των τραπεζιών και των καρεκλών που βρέθηκαν και τα οποία είναι σαφώς λιγότερα από αυτά που οι ερωτώντες δωρητές παραχώρησαν στο δήμο.
Πιο συγκεκριμένα ένας εκ των δωρητών με αίτησή του στις 5 Ιουνίου 2013 ζήτησε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Λ. Βλιώρα να τον ενημερώσει για το που βρίσκονται οι 100 καρέκλες και τα 12 τραπέζια που δώρισε στο δήμο το 2009 μετά το κλείσιμο του καταστήματός του.
Απαντώντας στις 4 Ιουλίου ο αντιδήμαρχος με μια ομολογουμένως ανορθόγραφη επιστολή ενημερώνει ότι μετά από καταμέτρηση που έκανε υπάλληλος του δήμου βρέθηκαν 16 καρέκλες και 5 τραπέζια και φυσικά δεν κάνει λόγο για το τί έγιναν τα υπόλοιπα τραπεζοκαθίσματα.
Εν τω μεταξύ στο διάστημα από την πρωτοκόλληση της αίτησης του δωρητή μέχρι την απάντηση του αντιδημάρχου ο κ. Βλιώρας επικοινώνησε και με τον τότε αντιδήμαρχο Δ. Κουτσίνα ζητώντας ενημέρωση για τα τραπεζοκαθίσματα.
Στην απάντησή του ο κ. Κουτσίνας ενημερώνει τον αντιδήμαρχο ότι τα τραπεζοκαθίσματα μεταφέρθηκαν από τη Λάρισα σε δύο δρομολόγια από το κατάστημα του δωρητή και κρίθηκε αναγκαίο να αποθηκευτούν ε χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου γιαασφάλεια ώστε να χρησιμοποιηθούν αργότερα στο νέο ΚΑΠΗ, βάσει και απόφασης του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ. Κουτσίνας χωρίς νααναφέρει αριθμό τραπεζοκαισμάτων σημειώνει ότι επειδή επρόκειτο για δωρεάδεν έγινε καταμέτρηση αλλά διευκρινίζει ότι στο πρώτο δρομολόγιο μεταφέρθηκαν 40 καρέκλες και 5- 6 καναπέδες και ότι στο δεύτερο δρομολόγιο μεταφέρθηκε περίπου ο ίδιος αριθμός. 
Τώρα πλέον την ευθύνη έχει η δημοτική αρχή να απαντήσει στο ερώτημα των δωρητών για το που βρίσκονται τα υπόλοιπα τραπεζοκαθίσματα και αυτό φυσικά γίνεται μόνο μετά από ΕΔΕ. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ