Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ

555714Μια σοβαρή καταγγελία για τη στάση της δημοτικής αρχής του Τυρνάβου, απέναντι σε τοπικά ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα κάνουν οι “Hot Rats” αφού όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του δήμου τους αρνήθηκαν την παραχώρηση της πισίνας για τη διοργάνωση μιας rock βραδιάς.

Φαίνεται ότι οι τοπικοί μας άρχοντες μαθημένοι σε μια υποκουλτούρα κάποιων δήθεν ονομάτων της Αθήνας προτιμούν να γεμίσουν μουσικά τα βράδια μας με ξενέρωτους αστέρες. Στο κείμενό τους μέλη της τοπικής μπάντας αναφέρουν:

“Οι Hot Rats Προτείναμε στον Δήμο Τυρνάβου και συγκεκριμένα στον κύριο ΑΜΑΡΙ να παίξουμε στην πισίνα για τους φίλους του rock στον ΤΥΡΝΑΒΟ!
Ιδού η απάντησή του:
Καλησπέρα, 15 του μηνός κλείνει το Πολυδύναμο για φέτος αφού αρχίζουν και τα σχολεία και αυτήν τη βδομάδα δεν γίνεται να γίνει κάποια άλλη εκδήλωση γιατί έχω ήδη την Παρασκευή, οπότε είναι περιορισμένες οι μέρες που απομένουν για εκδήλωση την επόμενη βδομάδα και είμαι της άποψης πως οι εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται σωστά και όχι μία εκδήλωση να γίνει απλά για να γίνει. Δυστυχώς που σας γνώρισα στο τελείωμα της φετινής σεζόν για το Πολυδύναμο γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι νωρίτερα, προσπαθώ να βρω μια ημερομηνία αλλά δεν μου βγαίνουν, οπότε να είμαστε καλά θα κάνουμε κάτι την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν στο Πολυδύναμο. Αν θέλετε να κανονίσετε για κάποια εκδήλωση σε οποιονδήποτε άλλο χώρο υπεύθυνος είναι ο κ. Χαλούλης, μιλήστε μαζί του μήπως υπάρχει κάποια εκδήλωση στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε. Πέραν του τραγουδιού που μου στείλατε έχω ακούσει και άλλα τραγούδια που παίζετε, στο youtube. Να είστε καλά και ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Τα σχόλια δικά σας!”

Οντως τα σχόλια είναι δικά μας και λέμε ότι είναι απαράδεκτοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ