ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΛΑΡΙΣΑΣ

johnΤην προσωρινή εφαρμογή των παρακάτω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου της αποχέτευσης στον Αμπελώνα σε δύο φάσεις, αποφάσισε ο δήμος Τυρνάβου. Σύμφωνα με την απόφαση οι ρυθμίσεις είναι:

Α΄ Φάση : Διεξαγωγή της κυκλοφορίας, από και προς Λάρισα από το ρεύμα εξόδου της πόλεως Αμπελώνα προς Λάρισα, στην οδό Λαρίσης από τη διασταύρωση της οδού Αχελώου έως αρδευτικό αύλακα (η διακοπή της κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση θα λαμβάνει χώρα μόνο κατά τη διάρκεια των εργασιών, με την εγκατάσταση κινητού εργοταξίου, και θα αποκαθίσταται τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες.) (Εκτιμώμενος χρόνος Α΄Φάσης 10 ημέρες).

Β΄ Φάση : Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στο τμήμα της οδού Λαρίσης και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από και προς Λάρισα θα γίνει μέσω παράκαμψης της οδού Λαρίσης και συγκεκριμένα μέσω των δημοτικών οδών Λαρίσης – Αχελώου -Αχιλλέως – Σαλαμίνος – Λαρίσης. (Εκτιμώμενος χρόνος Β ΄Φάσης 10 ημέρες).

Η χρονική διάρκεια ισχύος των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ορίζεται σε είκοσι μέρες (20), ήτοι από 01-10-2013 έως και 20-10-2013.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ