ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ

σακΕνώ οι θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλίας της Μακεδονίας και της Θράκης αγγίζουν το μηδέν, η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου συνεχίζει να τιμωρεί τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό και την εξαντλημένη οικονομικά και ψυχικά ελληνική οικογένεια.

Ποτέ άλλοτε μία πολιτική απόφαση δεν ήταν τόσο άδικη τόσο αναποτελεσματική και με τόσο καταστροφικές συνέπειες για κάθε Ελληνική οικογένεια όσο η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο.

Ο κ. Στουρνάρας συνεχίζοντας με αρρωστημένη εμμονή την αποτυχημένη στην πράξη λάθος συνταγή, καταδικάζει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και ειδικά τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες  σε πολικές συνθήκες διαβίωσης και στερεί την ελληνική οικονομία από απαραίτητα δημόσια έσοδα που θα εισρέαν στα ταμεία του Κράτους από την αύξηση της κατανάλωσης του πετρελαίου έαν η τιμή όπως από την πρώτη στιγμή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προτείναμε ήταν στο 1 ευρώ τόσο για το πετρέλαιο θέρμανσης όσο και για το πετρέλαιο κίνησης.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούμε την Κυβέρνηση, μόλις τελειώσει με τις απολύσεις, την αύξηση των φόρων, τις μειώσεις των συντάξεων και των μισθών, τα εισιτήρια στα νοσοκομεία και τα τηλεδικαστήρια, να εξετάσει με την δέουσα προσοχή το ζήτημα του πετρελαίου πριν θρηνήσουμε και αυτόν τον χειμώνα νεκρούς συμπολίτες μας από το κρύο.

Μιχάλης Θ. Σακελάρης
Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής Ανεξάρτητων Ελλήνων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ