ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

συλληψΣυνελήφθη χθες (07-10-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της απειλής, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

***

Συνελήφθη χθες (07-10-2013) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της παραβίασης υποχρέωσης διατροφής, με ποινή φυλάκισης έντεκα μηνών.

***

Συνελήφθη χθες (07-10-2013) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ραψάνης, ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράνομη οπλοφορία, με ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ.

***

Συνελήφθη χθες (07-10-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ