Η “ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ” ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ 1927

γιορτεςΟ δήμος Λαρισαίων στήνει μια παραμυθένια πόλη, στον νέο ανακαινισμένο αύλειο χώρο του Μύλου του Παπά. Για περισσότερο από ένα μήνα, μικροί και μεγάλοι πρόκειται να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων, με όλη τη γιορτινή ατμόσφαιρα, με δράσεις, παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα. Με τον Αι Βασίλη και τα ξωτικά, με συναυλίες και παραμύθια, αλλά και όλη τη χριστουγεννιάτικη θαλπωρή.

Από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπά στην αυλή του Μύλου. Οι μαθητές των σχολείων της Λάρισας, αλλά και όλων των γειτονικών νομών, αναμένεται να νοιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μ’ ένα εξαιρετικό πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 9.30 το πρωί, ως τις 2 το μεσημέρι, οι μαθητές που θα επισκεφθούν την «Αυλή των Χριστουγέννων» θα μπορούν να βρουν εντελώς δωρεάν:

Αφήγηση Παραμυθιού

Θεατρικό Παιχνίδι

Χιπ – Χοπ και Λάτιν Χορούς

Θα γράψουν το Γράμμα τους Στον Άγιο Βασίλη

Θα φτιάξουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη κάρτα

Θα συσκευάσουν τα δώρα τους για τους γονείς, τα αδέρφια και τους φίλους τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο

Κι ακόμα, με ειδική τιμή:

Θα δουν παράσταση του κουκλοθίασου Τιριτόμπα για τα Χριστούγεννα

Θα διασκεδάσουν στο Λούνα Παρκ και το Παγοδρόμιο

Επίσης οι μαθητές των σχολείων θα μπορούν να μετακινούνται προς και από το σχολείο τους με τα δύο τρενάκια του Αστικού ΚΤΕΛ, επίσης με ειδικές τιμές

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την «Αυλή των Χριστουγέννων» μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Λαρισαίων, στα τηλέφωνα 2410 256619 και 2413 500325 (κ. Κ. Πλιάτσικα).

Παραδοσιακό χωριό

Εν τω μεταξύ σύσκεψη μεταξύ των φορέων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο φετινό Παραδοσιακό Χωριό το οποίο θα λειτουργήσει και φέτος λίγο πριν τα Χριστούγεννα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων.

Στη σύσκεψη καλούνται να συμμετάσχουν όσοι εκπρόσωποι συνεταιριστικών οργανώσεων και συλλόγων επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Παραδοσιακό Χωριό. Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ