ΝΕΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

ampΜία ακόμη ήττα γνώρισε στην έδρα του ο Αμπελωνιακός με αποτέλεσμα να έχουν στενέψει τα περιθώρια για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Για μια ακόμη φορά οι παίκτες του Γιάννη Γκαμπέτα δεν μπόρεσαν να κάνουν παιχνίδι με αποτέλεσμα οι παίκτες της Χαλκίδας να πάρουν από την αρχή στα χέρια τους τα ηνία του αγώνα και δεν έδειξαν να τα χάνουν ούτε όταν έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ευσταθίου στο 42’.

Σε ένα βαρύ από τη βροχή γήπεδα οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι χωρίς όμως να δημιουργούν στο πρώτο μισάωρο του αγώνα κάποια αξιόλογη φάση. Στο 31’ όμως οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ευσταθίου. Μπορεί το πέναλτι να ήταν καθαρό οι παίκτες του Αμπελωνιακού όμως διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ που δεν σφύριξε ο διαιτητής πριν το πέναλτι.

Μετά το γκολ ο Αμπελωνιακός ανέβασε στροφές αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία και να απειλήσει τον τερματοφύλακα της Χαλκίδας.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο 2ο ημίχρονο, μέχρι το 61’ όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν και 2ο πέναλτι το οποίο χτύπησε ο Τσαλμάς αλλά απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.

Η χαρά όμως και η αισιοδοξία για ανατροπή του αποτελέσματος των «πράσινων» δεν κράτησε πολύ αφού στο 67’ η Χαλκίδα κέρδισε και 3ο πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ αυτή τη φορά ο Τσαλμάς.

Το δεύτερο αυτό γκολ των φιλοξενούμενων, η αποβολή του Πολύζου και το βαρύ γήπεδο δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των παικτών του Γ. Γκαμπέτα, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ με σουτ του Χατζούλη μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 86’.

Αμπελωνιακός: Παπαδόπουλος, Ρόκα, Τζιαρτζιάνης (72’ Κωτούλας), Πολύζος, Κομισόπουλος, Πασχαλίδης (42’ Αλεξανδρής), Μπίκος, Φλέγγας, Γκαμπέτας (70’ Χατζούλης), Παπανδρέου, Κακαβίτσης.

Χαλκίδα: Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Αυλωνίτης, Γκαράνης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Ναουμίδης, Γκιόκας, Τσαλμάς, Βαλκάνος (83’ Μπαλαμπάνης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ