ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ο ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ

ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ (Αντιγραφή)Το  κόστος θέρμανσης, αλλά και το ηλεκτρικό ρεύμα αποτελούν δύο από τα σημαντικότερα προβλήματα στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Γιάννουλης. Αυτό διαπίστωσε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “νε@ Λάρισα” Ντίνος Διαμάντος, στο πλαίσιο περιοδείας στην περιοχή.

Ο κ. Διαμάντος ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για όλα τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι κάτοικοι στις εργατικές κατοικίες της Γιάννουλης και διαπίστωσε ότι υπάρχουν περιπτώσεις κατοικιών στην περιοχή, χωρίς καθόλου θέρμανση ή με υποτυπώδη θέρμανση και το κυριότερο, χωρίς ρεύμα.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι λύσεις σε θέματα που έχουν σχέση με την προστασία αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας, μπορούν να βρεθούν, αρκεί να υπάρχει πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας και κατανόησης μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Πολιτείας και των εμπλεκόμενων φορέων.

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης είχε παράλληλα την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και με τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, οι οποίοι από το ξημερώματα παλεύουν για το μεροκάματο στις λαϊκές αγορές της Λάρισας, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε στην λαϊκή αγορά των εργατικών κατοικιών της Γιάννουλης.

Στην Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας

ISR (Αντιγραφή)Τους βασικούς άξονες, οι οποίοι θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για να μπει η Λάρισα σε ουσιαστική τροχιά ανάπτυξης και να αναδειχθεί σε πραγματικό μητροπολιτικό κέντρο για την ευρύτερη περιοχή, ανέλυσε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “νέ@ Λάρισα” Ντίνος Διαμάντος στην Διοίκηση της Ισραηλιτικής Κοινότητα Λάρισας. Ο κ. Διαμάντος επέλεξε να πραγματοποιήσει την επίσκεψη σε ημέρα συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ισραηλιτικής Κοινότητας και ανέπτυξε με σαφήνεια τους στόχους, τη φιλοσοφία, αλλά και το όραμα της “νέ@ς Λάρισας” για την πόλη. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο επικεφαλής της Κίνησης στην συμβολή της Ισραηλιτικής Κοινότητας στη διαμόρφωση του οικονομικού, κοινωνικού αλλά και  πολιτιστικού γίγνεσθαι της Λάρισας και ζήτησε από τη Διοίκησή της να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της δημοτικής κίνησης για την διαμόρφωση της Λάρισας της επόμενης δεκαετίας. “Η επόμενη δεκαετία πρέπει να αποτελέσει της δεκαετία αναγέννησης της πόλης και της κοινωνίας της σε όλους τους τομείς”, τόνισε ο κ. Διαμάντος και πρόσθεσε: “Οι ρίζες της δημοτικής μας κίνησης δημιουργούν το δέντρο της προσπάθειας αυτής, η οποία έχει ως βασικό στόχο να αναγεννήσει τη Λάρισα σε όλους τους τομείς”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας κ. Μ. Μαγρίζος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ενδελεχή ενημέρωση από την πλευρά του κ. Διαμάντου για τις προτεραιότητες, τους στόχους, αλλά και το βασικό αναπτυξιακό πλάνο της δημοτικής κίνησης για την πόλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ