ΕΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

TatsopoulosΕκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα, ο κ. Τατσόπουλος έγινε δεκτός από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα…

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και εκεί αποφασίστηκε, σύμφωνα με συνεργάτες του κυρίου Τσίπρα, να υπάρξει ένα «βελούδινο διαζύγιο» μεταξύ Τατσόπουλου-ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της Β’ Αθήνας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος με το οποίο εξελέγη, ως συνεργαζόμενος, στις εκλογές του 2012 και ανεξαρτητοποιείται.

«Με την παρούσα σας ενημερώνω ότι παραιτούμαι από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν η λιτή του επιστολή του Πέτρου Τατσόπουλου προς τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις παραινέσεις από την Κουμουνδούρου, ο κ. Τατσόπουλος δεν παραιτείται από βουλευτής και δεν παραχωρεί την έδρα του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ουσιαστικά, δηλαδή, δεν έλαβε υπόψιν την επισήμανση που έκανε νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «είναι αδιανόητη και έξω από τις αξίες μας η διαθεσιμότητα της παραίτησης από την ΚΟ, όταν αυτή δεν συνοδεύεται και από τη διάθεση της βουλευτικής έδρας υπέρ του κόμματος».

Σημειώνεται ότι ο κ. Τατσόπουλος είχε δηλώσει χθες ότι θέτει την παραίτησή του στην διάθεση του κ. Τσίπρα.

toxwni.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ