ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ …ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΟΥ!

Γιατρός στην Καλιφόρνια δέχεται «πυρά» από την οικογένεια ασθενούς που τον κατηγορεί ότι έφυγε στη μέση της χειρουργικής επέμβασης για να φάει το μεσημεριανό του, μια απόφαση που λένε ότι καταδίκασε το αγαπημένο τους πρόσωπο να μείνει σε κατάσταση φυτού…

Ο Δρ Parvaiz Chaudhry, από τους πιο γνωστούς καρδιοχειρούργους του Φρέσνο παράτησε τον 72χρονο Silvino Perez στο χειρουργικό τραπέζι τον Απρίλιο του 2012.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Chaudhry άφησε ανοικτή την αριστερή θωρακική κοιλότητα του Perez και είπε στο βοηθό του να ολοκληρώσει την εγχείρηση,  για να πάει ο ίδιος να φάει το μεσημεριανό του. Ο βοηθός του όμως δεν είχε τα προσόντα που χρειάζονταν, σύμφωνα με το ABC News.

Προέκυψαν επιπλοκές, η καρδιά του Perez σταμάτησε, και τότε κλήθηκε ο Chaudhry, ο οποίος κατάφερε να σώσει τον Perez, αλλά μέχρι να επιστρέψει η βλάβη στον ασθενή είχε ήδη γίνει. Ο Perez βρίσκεται από τότε σε κατάσταση φυτού.

Περίπου ένα χρόνο μετά τη μοιραία εγχείρηση, ο θετός γιος του Perez, Cristobal Arteaga, έλαβε ένα τηλεφώνημα από μια νοσοκόμα που ήταν παρούσα στο χειρουργείο εκείνη την ημέρα, και του είπε τι είχε συμβεί.

«Ήταν φοβερό να ακούω κάτι τέτοιο,” είπε ο Arteaga στο ABC News. “Τι είδους τέρας είναι αυτό, που παραλίγο θα τη γλίτωνε;”

Αν ο Arteaga δεν είχε λάβει εκείνο το τηλεφώνημα, η οικογένεια του Perez δεν θα είχε μάθει ποτέ την αλήθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ