ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΤΥΡΝΑΒΟΥ

protobΤην ένταξη και στήριξή του στην «Πρωτοβουλία Πολιτών» δήμου Τυρνάβου, εξέφρασε ο εκπαιδευτικός- γυμναστής, Βασίλης Κουτσιμάνης από τοιν Αμπελώνα. Ο κ. Κουτσιμανής που είναι υποδιευθυντής στο Γυμνάσιο Αμπελώνα και πολύτεκνος στη δήλωσή του τονίζει:

«Επειδή η Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Τυρνάβου συγκροτήθηκε στη βάση της ανεξαρτησίας από τα κόμματα, με τη συσπείρωση ανθρώπων από διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημοσίως την υποστήριξη και την ένταξή μου στην νέα αυτή «Εκκλησία του Δήμου» που βρίσκεται στη φάση της ανάπτυξης.

Πιστεύω, άλλωστε, ότι οι μικρές τοπικές κοινωνίες γνωρίζουν καλά την κοινωνική διαδρομή των μελών τους, γεγονός που καθιστά άτοπες τις όποιες κομματικές συστάσεις και εντελώς ακατανόητη τη διαδικασία των όποιων χρισμάτων.

Στη βάση αυτή ελπίζω ότι οι ενεργοί και αδέσμευτοι πολίτες του Δήμου Τυρνάβου θα ενδυναμώσουν την Πρωτοβουλία και θα πρωτοστατήσουν στην υλοποίηση  των αλλαγών που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Κοινός στόχος, εξάλλου, είναι η αντιμετώπιση των πολύπλοκων προβλημάτων που έχουμε μπροστά μας και η απόκρουση των απειλών που υφίσταται σήμερα η κοινωνία, ιδιαίτερα μάλιστα οι νέες γενιές και οι πολυμελείς οικογένειες, μέσω μιας αποτελεσματικής και αδιάφθορης τοπικής αυτοδιοίκησης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ