ΗΤΤΑ ΜΕ 3-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ

αμπΠαρά το γεγονός ότι το σημερινό παιχνίδι για τον Αμπελωνιακό στο Μακροχώρι ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον της ομάδας, εν τούτοις οι παίκτες του Δημήτρη Καπετανόπουλου, δεν μπόρεσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα λόγω μεγάλης ατυχίας έχασαν το παιχνίδι με το βαρύ 3- 1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι αλλά συνάντησαν τη σθεναρή αντίσταση των “πράσιων” οι οποίοι κατόρθωσαν να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα μέχρι και το 42′. σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι που στάθηκαν τυχεροί σημείωσαν το πρώτο γκολ με τον Τζεϊρανίδη. σαν να μην έφτανε αυτό ήλθε και το 2 – 0 στο 45″ με τον Καφέ.

Οι παίκτες του Αμπελωνιακού αν και μπήκαν στο 2ο ημίχρονο αποφασισμένοι να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ παρά την πίεση που άσκησαν δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Αντίθετο το γκολ ήλθε για την ομάδα του Μακροχωρίου στο 71′ με τον νεοαποκτηθέντα Σπανό.

Το μόνο που πέτυχαν οι παίκτες του Δ. Καπετανόπουλου ήταν να μειώσουν στο 80′ με τον Κόκκινο.

Αμπελωνιακός (Δ. Καπετανόπουλος) Τρούκης, Μαυρίδης, Τζιαρτζιάνης, Πολύζος (Βούκιας), Γκαμπέτας, Πασχαλίδης, Κούρο (Μεζίνι), Κομισόπουλος (Παπανδρέου), Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Κόκκινος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ