ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

δραμαΙσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Τυρνάβου με τη Δόξα στη Δράμα. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι με στόχο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, με το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης να κυλά με αναγνωριστικό παιχνίδι κέντρου και με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.

Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του 1ου ημιχρόνου οι παίκτες της Δόξας επιχείρησαν να πιέσουν την ομάδα του Διγκόζη αλλά αν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν μπόρεσαν να μπουν με αξιώσεις στην περιοχή του Πρίφτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε για ένα εικοσάλεπτο περίπου η υπεροχή της Δόξας αλλά χωρίς αποτέλεσμα για τους μαυραετούς.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Τυρνάβου ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά σε δύο τρεις περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα με τους Σαχινίδη, Καραγιάννη και Ομο τα σουτ των οποίων ήταν τραγικά άστοχα.

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ (Βασιλάκακης) Μένκα, Μπέκα, Στεργιανός, Γελαδάρης (Κυριακίδης), Θεοδωρέλης, Βλασόπουλος (Μοσχάκης),  Ρούτσης, Περπερίδης, Κάσσος, Στοϊκός (Χιντασέλι), Διαμαντόπουλος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Διγκόζης) Πρίφτη, Rodrigo Baros (Σκούπρας), Καραμανλής, Omo, Carlos Andre (Γεωργίου), Κουρτεσιώτης, Σαχινίδης (Καραγιάννης), Τσούκαλος, Νταντίδης, Βαγγελή, Τέλλος.

Φωτο: sportdrama.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ