ΝΑΖΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σύμφωνα με ιστορία που δημοσιεύτηκε από το Fars, Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκεται υπό τον έλεγχο μιας σκιώδους κυβέρνησης που επιβλέπεται από εξωγήινους, οι οποίοι είχαν βοηθήσει στην άνοδο της ναζιστικής Γερμανίας τη δεκαετία του 1930…

Οι ισχυρισμοί αυτοί του ιρανικού πρακτορείου ειδήσεων, οφείλονται σε έγγραφα του Snowden που διέρρευσαν, και τα οποία αναφέρονται –σύμφωνα με το Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων- σε έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB).

Η έκθεση της FSB αναφέρει ότι υπάρχουν «αναμφισβήτητες αποδείξεις ότι η ατζέντα κάποιας εξωγήινης νοημοσύνης είναι η κινητήρια δύναμη της εγχώριας και διεθνούς πολιτικής των ΗΠΑ, και αυτό συμβαίνει συνεχώς από το 1945. ”

Η Washington Post έχει επισημάνει ότι το εν λόγω (ημι-επίσημο) πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν έχει τάση στις φανταστικές ιστορίες, και στη διαστρέβλωση των λόγων κάποιων.

Αυτό όμως που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί είναι πώς η φήμη ενός εξέχοντος μέλους της κοινότητας των πιστών στα UFO – του Καναδού, στη συγκεκριμένη περίπτωση,  πρώην υπουργού Άμυνας, Hellyer – έχουν γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης, και έχουν διαστρεβλωθεί.

Δεδομένου ότι αυτή η ιστορία έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, ο ίδιος ο Hellyer επιβεβαίωσε ότι όσα αναφέρει το Fars είναι απόλυτα ακριβή.

huffingtonpost.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ