ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡ. ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

ζωπολΤην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα στο χώρο της λαϊκής δεξιάς αναμένεται να ανακοινώσουν την Πέμπτη ο πρόεδρος της Νέας Μέρας Χρήστος Ζώης και ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής Βύρων Πολύδωρας.

Οι κ.κ. Ζώης και Πολύδωρας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα δοθεί στις 12 μ. της Πέμπτης σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ θα παρουσιάσουν εισήγηση με θέμα:«Πολιτικές Εξελίξεις και Κοινωνικές Αναγκαιότητες – Ίδρυση Νέου Πολιτικού Φορέα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος πολιτικός φορέας που στον τίτλο του θα έχει τη λέξη “πατριωτικό/ος” είναι το τρίτο κόμμα στο οποίο βρήκε στέγη ο κ. Ζώης μετά την αποχώρησή του από τη ΝΔ όταν διαφώνησε με τον Σαμαρά για το 2ο μνημόνιο και την είσοδο της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Είχε περάσει από τους ΑΝΕΛ του κουμπάρου του Π. Καμμένου, ίδρυσε τη Νέα Μέρα και τώρα συνιδρύει τη “δεξιά Ελιά”.

Τώρα αν είναι καλή επιλογή να συνεργαστεί με τον υπουργό του Καραμανλή που στις πυρκαγιές μιλούσε για τον “στρατηγό άνεμο” ή αργότερα όταν έγινε πρόεδρος Βουλής για μια μέρα διόρισε την κόρη του, θα το δούμε με τον καιρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ