ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ

ανενταχτΣτη συνάντηση – σύσκεψη που πραγματοποίησαν μέλη της κίνησης Ανένταχτων Δημοκρατικών Πολιτών Λάρισας και Αυτοδιοικητικών κινήσεων, συλλογικοτήτων και Πολιτών, μετά από δημιουργική συζήτηση, προχώρησαν σε κάλεσμα στο οποίο αναφέρουν τα εξής: 

Α) Καλούμε σε ουσιαστική στήριξη της κοινής διακήρυξης των Αυτοδιοικητικών κινήσεων με δημοκρατικό άνοιγμα και θεματική εξειδίκευση σε κοινές Ομάδες Προγραμματισμού κινήσεων, συλλογικοτήτων και πολιτών στον Πολιτισμό, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Περιβάλλον, άμεση συμμετοχική δημοκρατία και βιώσιμη ανάπτυξη.

Β) Θεωρούμε ότι η ανοιχτή συμμετοχή στις Ομάδες Προγράμματος είναι η βασική προυπόθεση για ανάληψη από σήμερα δράσεων ενεργοποίησης των πολιτών της Λάρισας. Αυτή η συμμετοχική δράση είναι η κύρια εγγύηση για δημοκρατική αλλαγή στον Δήμο Λαρισαίων και για δημοκρατική λειτουργία στην άσκηση των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής που πρέπει να είναι ανοιχτή στους φορείς και πολίτες της Λάρισας. Δρώντας και οργανώνοντας απο σήμερα τον διάλογο με τους φορείς και πολίτες της πόλης.

Για την άμεση προώθηση των παραπάνω δημοκρατικών δράσεων καλούμε την Παρασκευή 14/2/2014 και ώρα 7.30 μμ στο Μετροπόλ σε νέα κοινή συνάντηση / φόρουμ συνεργασίας των κοινών θεματικών ομάδων διαμόρφωσης του Προγράμματος και για ανάληψη κοινών δράσεων για την πόλη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΑΔΗΠΟΛ
Γερασοπούλου Μαρία
Εμμανουήλ Γεώργιος
Θωμαίδης Θωμάς
Ιωακειμίδης Δημήτριος
Μπόνιας Νικόλαος
Παπανώτας Στέφανος
Τσιάρας Βασίλειος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ