ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

παθεΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται αυτή την ώρα τον νέο παλλαϊκό συλλαλητήριο στον κόμβο της Νίκαιας με τους αγρότες και όσους έσπευσαν να τους συμπαρασταθούν να έχουν προχωρήσει σε συμβολισμό κλείσιμο του ΠΑΘΕ από τις 3.30 μ.μ..

Οι συγκεντρωθέντες για μια ακόμη φορά ζητούν την άμεση αλλαγή της αντιαγροτικής πολιτικής και παράλληλα διεκδικούν μια άλλη πολιτική για το σύνολο του ελληνικού λαού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αδιέξοδο στη σημερινή συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, εξόργισε τους αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας που απειλούν πλέον με κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους χωρίς να αποκλείουν ακόμη και τον επ΄αόριστο αποκλεισμό των εθνικών οδών με τα τρακτέρ τους.

Εξαιτίας πάντως της σημερινής κινητοποίησης και του συμβολικού αποκλεισμού του ΠΑΘΕ από την Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, σήμερα Πέμπτη (13-02-2014) και από ώρα 15.40΄ μέχρι την αποχώρηση των συγκεντρωμένων ατόμων, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται στην Π.Α.Θ.Ε από τον κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 329+400 Π.Α.Θ.Ε.) έως τον κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 349+396 Π.Α.Θ.Ε.), λόγω πραγματοποίησης συλλαλητηρίου στον κόμβο Νίκαιας, στα πλαίσια συνεχιζόμενων αγροτικών κινητοποιήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της ΠΑΘΕ και με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη θα εξέρχονται από την ΠΑΘΕ στον κόμβο Κιλελέρ  (χ/θ 329+400 Π.Α.Θ.Ε.) στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και θα εισέρχονται ξανά στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 349+396 Π.Α.Θ.Ε.)

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση την Αθήνα θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 349+396 Π.Α.Θ.Ε.) στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και θα εισέρχονται ξανά στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 329+400 Π.Α.Θ.Ε.).

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας:  2410 -683168, 2410-683169.

ΛΗΞΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ

Οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο παρέμειναν στο οδόστρωμα του ΠΑΘΕ μέχρι λίγο πριν τις 5 μ.μ. οπότε και επέστρεψαν χωρίς προβλήματα στο μπλόκο της Νίκαιας. Με την αποχώρηση από τον ΠΑΘΕ η αστυνομία έδωσε και πάλι τον οδικό άξονα σε κυκλοφορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ