ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΝΥΦΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ

Αν έχετε γαμψή μύτη και χάνετε τα μαλλιά σας, μην ανησυχείτε! Μπορεί να δυσκολεύεστε να βρείτε μια ερωτική σύντροφο, αλλά σύμφωνα με ερευνητές, είστε στην κορυφή της λίστας των γυναικών, σαν μελλοντικός σύζυγος…

Για τις γυναίκες, η προσωπικότητα είναι πολύ πιο σημαντική από ό,τι φαίνεται, όταν επιλέγουν έναν άνδρα για να παντρευτούν, λέει μια μελέτη.

Η αμερικανική έρευνα διαπίστωσε ότι οι γυναίκες ενώ μπορεί να επιλέγουν τους πιο όμορφους  άνδρες για να συμβιώνουν,  για να παντρευτούν προτιμούν άνδρες με «χαρακτήρα» και δεν ενοχλούνται από μερικές φυσικές ατέλειες.

Για τη μελέτη ακολουθήθηκαν 13.034 άτομα και οι σχέσεις τους πάνω από 15 χρόνια, μέχρι την ηλικία των 34 ετών.

Οι συμμετέχοντες βαθμολογήθηκαν ως προς την ελκυστικότητα, την προσωπικότητα και την περιποίησή τους.

Οι άνδρες που είχαν βαθμολογηθεί άνω του μέσου όρου ως προς την προσωπικότητά τους ήταν πιο πιθανό να παντρευτούν, ενώ εκείνοι που είχαν βαθμολογηθεί άνω του μέσου όρου ως προς την εμφάνισή τους, ήταν πιο πιθανό να συζούν με τη σύντροφό τους, αλλά παρέμεναν ανύπαντροι.

Ο συγγραφέας της μελέτης Dr Michael French, του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι, δήλωσε ότι οι γυναίκες είναι πιο απαιτητικές όταν πρόκειται για τους άνδρες που επιλέγουν να παντρευτούν, συγκριτικά με εκείνους που απλά συζούν – και ότι σε έναν σύζυγο κοιτάνε το «συνολικό πακέτο».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αρκετά ζευγάρια, που ζουν σήμερα μαζί, θεωρούν αυτή την περίοδο ως δοκιμαστική περίοδο, και όχι ως μακροπρόθεσμη δέσμευση.

dailymail.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ