ΚΑΙ Η Α.ΨΥΡΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟταν σε ένα κόμμα δεν υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός και μια συγκεκριμένη διαδικασία για την επιλογή υποψηφίων δημάρχων είναι επόμενο να εκδηλώνονται φιλοδοξίες που είτε πηγάζουν από συγκεκριμένη βάση είτε αποτελούν προϊόν της φαντασίας αυτών που τις εκφράζουν.

Κλασσικό παράδειγμα η κατάσταση στη ΝΔ που σε κάθε δήμο του νομού Λάρισας και όχι μόνο εμφανίζεται πολυδιασπασμένη και με πολλούς υποψηφίους.

Από αυτή την εικόνα δεν θα μπορούσε να λείπει η ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ όπου μετά το φιάσκο με τη διαδικασία εκλογής του υποψηφίου και ην ακύρωσή της από τα ανώτερα όργανα έχουμε ένα άνευ προηγουμένου μπέρδεμα με τον κ. Αθ. Νασίκα που κέρδισε την ακυρωθείσα εκλογική διαδικασία ναπαραμένει στην κούρσα έστω και αν δέχεται πιέσεις να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ,τον έτερο διεκδικητή Λάμπρο Βουγιατζή να περιμένει ανακοίνωση στήριξης της υποψηφιότητάς του και από σήμερα την Αναστασία Ψύρρα που πάτωσε στη συγκεκριμένη διαδικασία να ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος.

Οτι και να πει κανείς είναι λίγο με αυτά που συμβαίνουν αλλά και με τις φιλοδοξίες κάποιων που δεν μπορούν να καταλάβουν πότε πρέπει να πουν φτάνει.

Τι μπορεί να περιμένει άραγε η κ. Ψύρρα σήμερα όταν στο ίδιο της το κόμμα της είπαν δια της ψήφου των στελεχών όχι;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ